diumenge, 22 de juliol del 2012

Les Primeres Petjades fÃssils de estegosáuridos A El Cretaci Europea

Les Primeres Petjades fÃssils de estegosáuridos A El Cretaci Europea
El Grup de Recerca Aragosaurus-IUCA de la Universitat de Saragossa demostrat la Presència a Europe a La estegosáuridos de Base dinosaures del període cretaci (fa 145 Milions D'Anys FA).
La Revista de Mascota i Científica Geodiversitas Troballa Petjades fÃssils Exemplar de Est a La Ruta de les Icnites de Sòria trobades.
Números d'interès i la major part de Descobriment és el fill Que Les Primeres Petjades estegosáurido fà ³ ssils de la Unió Europea Cretaci.
En Realitat, els dinosaures eren Estós A El Molt Abundants Juràssic, Cretaci, però no el en.
De fet, que si havien Mai Trobat SEUS icnites (Petjades Fòssils) of this període a Europa. Prova de l'escassetat de AQUESTES Petjades fà ³ ssils, per exemple, Que existencial documentades milles en icnites de Sòria i només dos d'Elles corresponen a un Exemplar de estegosáurido.
Pel temps, Aquest Descobriment Demostra Estós dinosaures Tot Que Fa 140 Milions de Vivian Anys a la Península Ibèrica.
Els Investigadors Han Descobert el pastís Petjades fà ³ ssils i Les mans de De la jornada d'un estegosáurido Tamano de Petit, plaques dèrmiques caracteritzat Per Grans i Llargs En La seva Esquena punxes a la cua.
Els estegosáuridos eren quadrúpedes, però la marca de la mà (Davant) pren la forma de mig cercle i mes a Es a Que Petita del pastís, subtriangular, amb i Els Dits apuntant CAP Davant.
No obstant això, un fill Espècie dels dinosaures estegosáuridos Coneguda, ja Que els Ossos és a dir, una de de Ses Representants (Stegosaurus) were dels Primers en descoberts Roques del Juràssic Superior d'Amèrica del Nord.
Cretaci període geològic és el a El Tots en els dinosaures van viure Quin Continents. No obstant això, existencial Temporals intervals d'aquest període, a Los Que És El registre d'icnites Molt escàs a Nivell Mundial.
Un d'organismes europeus de normalització intervals És El Berriasiense (140-145 Milions Anys de). Per AQUESTA Raó, Petjades les fà ³ ssils de la Ruta de les Icnites de Sòria són especialment importants.
El-IUCA Aragosaurus EQUIP DE LA UNIVERSITAT de Saragossa DES DE FA Treballa 15 Anys a la zona aquesta, a Las fà ³ ssils a Que fill Abundants Impressions dels dinosaures.
Estònia compta amb documentals icnites de dinosaures permès sauròpodes, teròpodes i ornitòpodes. Recentment Investigadors Carlos Pascual i Neus Hernández, els van trobar Unes Petjades fà ³ ssils completament Diferents una les ja conegudes Fins El temps.
Investigacions han permès SEUS Troballa concloure el què Ara a La Revista Científica Geodiversitas si Mascota.
Per altre Costat, cambra de diversos conjunts Dels Jaciments de La Ruta de les Icnites de Sòria existencial Reconstruccions De Dinosaures Tamano real.
Rèpliques AQUESTES Fa UNS Anys van crear si i en alguns Casos guarden poca Relació Amb El registre fòssil Conegut de Sòria.
A Santa Creu de Yanguas You can veure si la figura d'un estegosáurido, artista el seu, si més L'Avenç de 20 Anys de les icnites a Descobriment d'Est dinosaure.